amway

1919

Özellikle temizlik ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanıyorum, diğer tüm bulaşık deterjanları ellerimi tahriş ederken Amway bulaşık deterjanı en ufak bir kuruluk bile yapmıyor. Çamaşır yumuşatıcısı, yağ çıkarıcısı, tabii ki LOC hepsi de vazgeçilmezim.

http://www.amway.com.tr/user/ozgeyilmaz

kaliteli ama pahalı marka. ürünlerini bazen pazarlarda bile buluyorsunuz.

kalıp sabunu, “prenses sabunu” adıyla anılıyormuş ve alerjik ciltler için birebirmiş. ben de ek gıdaya geçtiğimiz ilk aylarda kızımın sürekli kızaran poposunu yıkamakla başlamıştım kullanmaya, ikinci alt açmada kızarıklıktan eser kalmıyordu. sonraları banyosunu da bu sabunla yaptırmaya başladım. muhtemelen gözleri biraz yanıyor ama en azından ağzına burnuna zararlı kimyasallar girmemiş ve hassas cildi korunmuş oluyor.

bebek sahibi amway üyeleri tarafından, atopik cilde şifa olarak da öneriliyor.

beş yıldır tüm ürünlerini kullandığım, oğlumdan sonra da artık vazgeçmem dediğim marka. deterjanları kalıntı bırakmıyor, çocuğunuzun eşyalarında da güvenle kullanıyorsunuz.

hem para kazandıran iş sistemi hem de kaliteli ve doğal ürünleriyle hayatımda köklü değişiklikler yaratan marka.

Siparişler 2 günde elimde, piyasa ürünlerinden çok daha ucuza gelen katkısız ürünler, su arıtma cihazından makarnaya, kahveden vitamine ve illa ki deterjanları.. tüm ürünlerini kullanıyorum.

http://www.amway.com.tr/user/sebnemkurt

ilk defa kızım doğduktan sonra kullanmaya başladığım, özellikle bulaşık deterjanı ve leke çıkarıcısı vazgeçilmezim olan marka.

kolay ulaşılabilse, marketlerde satılsa ya da hiç olmazsa kendi mağazasında satılsa, dadından yenmiyecek.

şu an evimde amway dışında hiç deterjan yok diyebilirim.

evet, kullanım talimatları biraz üşendirici; su kaynatmak, sulandır/çözündür yapmak, çamaşır suyu dökmek kadar kolay değil. ama evimde hiç çamaşır suyu bulunmadığı için içim çok rahat artık.

bulaşık deterjanını durulama konusunda takıntılı bir kadın olarak da, bu markanın bulaşık deterjanıyla acılarım sona erdi nihayet.

biraz pahalı ama tüm ürünler konsantre olduğundan çok daha uzun süre kullanılıyor.

yeni doğurduğumda bir arkadaşımız hediye getirmişti bulaşık ve çamaşır deterjanını. hala kullanıyoruz. aze’nin biberonunu, emziğini ve diğer edevatlarını iç rahatlığıyla bununla yıkadım. kimyasallarının diğerlerine göre daha az olduğu kesin.