geçen sene kızımız için kullandık. portakal kokusu şahane. koruduğunu düşünüyoruz. bu sene neredeyse hiç güneşe çıkarmadığımız için kullanmadık.

deneyenler varsa bilgi alabilirmiyiz?

yepyeni bir bebek losyonu çıkartmışlar; (bkz : trukid trubaby güneş losyonu)

bir ara Trukid ürünleri kanyon eczanede satılıyordu.

“Amerikalı kar amacı gütmeyen dernek, Environmental Working Group (Çevresel Çalışma Grubu)’un yaptığı araştırmalarda insan vücuduna zararı en az olan ve 2011’in en iyi güneş kremleri arasında bir çok defa birinci seçildi. Trukid sunnydays spf 30; Mineral içerlikli olup, aynı zamanda E vitamini, yeşil çay ekstresi, nar suyu gibi besleyici bileşenler içerir.

İçinde kesinlikle Bispenol-A (BPA), Paraben,Gluten, Sls,1-4 Dioxane,Phthalate gibi kimyasallar ve Vitamin A bulunmuyor. 0-6 AY arası bebeklerde (TRUBABY SPF 30 Çocuklarda, hassas ciltlerde, hamile ve emziren bayanlarda UVA ve UVB ışınlarını keserek etkili koruma sağlıyor.”

dikkatinizi çekerim “zararsız” değil “en az zararı olan” krem seçilmiş !

trukidi satan mağaza yok mu? sadece netten mi alabiliyoruz acaba?

yeni seri Trukid Sunny days ve Tru Baby Sunny days güneş koruyucular son kullanma tarihi 2014 yılına kadarmış!

Geçen yaz unnado kampanyasını gören ablamın hemen atlayıp 2 tane aldığı, ürün geldiğinde kullanım süresinin 1 yıl bile olmadığını görünce yıkıldığı ürün.

unnado’da kampanyasını beklediğim ürün…

ilk yaz tatilimizde kızım 10 aylıktı. detay araştırmalarım sayesinde trukid kullanmaya karar verdim. yüzde yüz doğal içeriklerden oluşan bu ürünü tek geçerim, kimyasallardan uzak durmak isteyenlere tavsiye ederim.