mothercare

4273

Çekiyor diye yıkama talimatına uygun yıkamamıştır ya da makinesi bozuktur. Tamir gerekir. 3 çocuğumu da büyüttüğüm markadır. (F&F Baby var bu ikisi bir numara) Yıka yıka giydir terimi tam da F&f ve mothercare içindir. Eskiden mothercare mağazasından alır göz göre göre kazıklanırdım 3 tulumu 5 body onlarca para öderdim artık yarı fiyatına buradan alıyorum. http://www.444emarket.com/ Bazen beden bulmakta zorlansam da buldum yarı fiyatına kaçırmıyorum.

çekiyor tekstilleri a dostlar, 40 derecede bile çekiyor.

aman diyeyim.

Mothercare ürünleri tutumluanne.com’dan uygun fiyata alabilirsiniz 🙂

(http://https://tutumluanne.com/Urunler/Kategori/1/giyim)

*müşteri memnuniyeti konusunda korkunçlar.

*bağdat caddesi gibi alışverişin çılgınca olduğu bir yerde, 4 katlı koca mağazanın hiçbir yerinde (mağaza giriş kapısı önü dahil) oturacak tek bir bank/sandalye/koltuk yok. hamile bir kadının alışveriş yaparken dinlenmek isteyebileceğini akıllarının ucuna getirmemişler.

*yumuşak oyuncak yok! tavşan, ayı vs.. yok bunlar. tüm oyuncaklar 1 yaş üzeri için.. arabaydı, zeka oyunuydu vırt zırt.

*yine aynı 4 katlı koca mağazanın çalışan sadece 2 kasası var, ve burada dakikalarca beklenen hayvansal sıralarda kimsenin sırf karnınız burnunuzda diye ayakta beklemenizle alakadar olmasını beklemeyin.

.ok gibi mağazadır benim için. sadece giysileri için son bi uğrarım, bir daha da adımımı atmam.

bugün eskişehir/espark şubesini gezip kılavuzumuza yazmalık bilgiler araştıracağım anne bebek mağazası.

demsa group markalarından biridir. hakkındaki görüş ya da şikayetler için

http://www.demsagroup.com/

Mağazalarının içinde tek bir dinlenecek bir sandalye, bir koltuk, bir şey olmayan yer. hamile kadınları çok enerjik sporcular, atletler falan zannediyorlar sanırım.

o kenara, mağazanın önünde koca boşluk, oraya bi bank atıver bari di mi?

ne bir web sitesi, ne bir şikayette bulunsan ilgilenecek biri.. google’dan alakasız 100 tane telefon numarası çıkıyor, bir tanesi bile cevaplanmıyor.

korkunç.

sanırım bir daha adım atmam buraya ben.

ekle: kendilerine şikayetlerimi sıraladığım bir email yolladım. sonuna da ekledim; “birebir satıştaki ilgisizliğinizden yola çıkarak, bu emailime de dönmeyeceğinizden emin olarak yazıyorum. sadece kendim rahatlamak için.”

sahiden dönen yok emaile.

bebeğime giyiminde her zaman ilk tercihim penyelerinin yumuşaklığı ve ufak detayları örn kollarının genişliği rahat giyilebilirliği sayesinde benim gibi giydirme sorunlu anneler için ideal.almayacağım bi kere giyip kirleniyo desemde bi dahaki maaşımla yaz sezonu body ve taytlarını tamamlıyoruz

Demstock’da her türlü bebek-çocuk kıyafetini son derece uygun fiyatlara bulabileceğiniz marka. Fiyatlar son derece şaşırtıcı olabiliyor, öyle ki 5’li kısa kollu bodylerini yaptıkları bir kampanyada sadece 15 TL’ye aldım. Normal şartlarda da 35-40 TL’ye bulabilirsiniz bu paketleri, ki gayet makul. Mothercare’den bu fiyatlarla alışveriş yapmak varken de LCW ve CA’ya bakmadım bile..

evet ürünleri güzel ama gereksiz pahalı..uk sitesine bakıyorsunuz 3-5 sterlin olan ürünler burda 35 40 lira..ben protesto ediyorum ve alışveriş yapmıyorum

Optimum Avm’de bulunan Demstock mağazasında Mothercare ürünleri çok çok indirimle satılıyor, ben 5 li body setlerini 16 TL ye aldım. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

bu hafta sonuna kadar bazı ürünlerdeki yazdan kalan %50+%25 indirime devam edecek ve sonrasında indirimli ürünlerini outletlere yollaacağını öğrendiğim marka.

0-24 ay arası bebe kıyafetleri tek geçilir, ama sonrası için gerçekten çok demode buluyorum,bi de şampuanı harika kokuyor, tavsiye ederim

C&A ve LCW’den sonra standart amaçlarla kullandığım tekstil ürünleri için artık pek tercih etmediğim yer. çunku gercekten pahalı. indirim günlerinde dahi çok ucuz gelmiyor.

Ama mothercare’e özgü rengarenk ”tayt – tshirt takımları” ve ”çorapları” uzun zamandır severek kullanıyoruz.

tulumlarına bayılıyorum,ama indirim günlerinde ayrıca bayılıyorum :))

Degistirme surelerinin sadece 1 ay oldugu ve bu sureyi gecirdiginizde satarkenki

o sevimliliklerini kaybeden asla ve asla yardimci olmayan, konuyu yukarılara tasidigimizda da bilgi verecegiz deyip

Kesinlikle donus yapmayan ve bir daha iceriye adim bile atmauacagim magaza

(bkz : mothercare oyun halısı)

istanbul anadolu yakasında, tepe nautilus, maltepe carrefour, capitol, palladium avmlerinde bulunan marka. ayrıca şaşkınbakkal’da 3 katlı en büyük mağazası bulunmakta. onun dışında optimum outlet avm’de outlet ürünlerini bulmak mümkün.

İstanbul anadolu yakasında hiç rastlamadığım mağaza :S

Kızımın neredeyse tüm body ve tulumlarını aldığım mağaza. 1 yaş sonrasında hediye almak dışında hiç uğramadım…