e-bebek

2755

Bir iki indirimli urun bolca yuksek fiyatli urunle istanbulun her yerini ele geciren firma.

Bebek ürünlerine ait her şeyi rahatça bulduğum, kurumsallık konusunda biraz zayıf olan bebe marketi.

sipariş ulaştırma hızına hayran kaldığım sitedir.

anne bebekle ilgili pek çok ürünü bir arada bulabilmemiz açısından güzel. fakat müşteri ilişkileri, idare kısmı berbat. sağma makinası almıştık internetten. acil olduğunu söyledim. ertesi gün teslim edeceklerini söylediler. 3 saat sonra ise ertesi gün 30 ağustos olduğundan bir sonraki gün teslim edebileceklerini söylediler. iptal edip mağazaya gidip almaya karar verdik. eşim gitti aldı. internetten yaptığımız ödemenin iptali ise 3 ay sonra, onlarca telefon görüşmesinin ardından oldu.

dergi okumayı sevenlere bir not: e-bebek dergisinin önceki sayılarını 1 TL Ye satıldığı yer :)))

bebekle ilgili aradığımız herşeyi rahatlıkla bulduğumuz market

bir çok şirketin aksine e-ticaret ile başlayıp sonra dükkan açan firma. sitenin tasarımı ve kullanımı oldukça iyi. bir çok kez alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım.

hediye kartı alabileceğiniz mağaza. hediye seçme gibi bir sorununuz varsa ya da uzakta bir arkadaşınıza yollayacaksanz çok güzel bir uygulama. istediğiniz miktarı yüklüyorsunuz seçimi karşı tarafa bırakıyorsunuz.bu kartla internetten yada mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

özellikle yeni doğum yaptığım günlerde, yani evden dışarı çıkmak zor ve külfet geldiği dönemde online alışveriş ile neredeyse tüm ihtiyaçlarım için kullandığım yer. internet sitesi de oldukça kullanışlı, herşey kolay bulunuabilecek şekilde kategorize edilmiş. kargoda da hiç problem yaşamadım, yeni annelere özellikle tavsiye ederim.

aylarca hiç mağazasına gitmeden internetten alışveriş yaptığı firma. mağazaları da oldukça büyükmüş.

ilk mağaza kızıltoprak alanında ilkti. ilk açıldığında arkadaşımla giderdik kızı için çok beğenmiştim. sonra kızım olduğunda istanbul’a gittikçe ben de mağazadan çok alışveriş yaptım ama birden büyümeleriyle ve benzerlerinin açılmasıyla beraber arkadaşım eski güzelliğinin kalmadığını söylüyor. biz de artık eskisi kadar sık istanbul’a gidemiyoruz. internetten almaya ise henüz cesaret edemedim.

En sevmediğim bebek mağazası, kaportacı zihniyeti ile bebek mağazası işletiyorlar gibime geliyor. Tek evet hoşmuş dediğim Camlıca’daki mağazalarında pompalar için bir oda yapmış olmaları ve deneyerek alabiliyor olmaktı, onun dışında kapısından girmem.

İndirimli 1-2 ürünle bizi mağazlarına çekmeyi başaran, iyi düşünülmüş, çabuk büyütülmüş girişim

birçok markanın ürünlerini görmek için baktığım ilk site.

en son oğlumun saçını kestirmeye gittiğimiz yer.

aradığım bir çok ürünü bulduğum bir mağaza. oğlum içinde oyun oynamayı çok seviyor.

indirimde olduğu zamanları sevdiğim bebek mağazası..

Satış temsilcilerinin oldukça bilgisiz olduğu ama yine de alışverişi sevdiğim bir mağaza özellikle İstanbul Forum mağazası

(bkz : http://www.e-bebek.com/)

2. el urun satabilecegimi burada nanu dan ogrendigim ve aldigim urunlerde de ikinci el olani varmidir diye dusunduren magaza. Internetten alisveris yapiyorsaniz begendiginiz urunun rengini ozellikle belirtmeniz siddetle tavsiye edilir. Unibaby ler donemsel olarak cok uyguna alinabiliniyor