Vücudun bölümlerini, renkeleri, sayıları öğreten “seni gördüm” cümlesi ile ün salmış sevimli köpekçiğin kız kardeşini de yapmışlar. Kendisi mavili olan köpekçiğin kız kardeşi pembe ağırlıklı. Mağazalarda 200-220 arası fiyatı olan internetten almanızı tavsiye edeceğim. İnternet fiyatı 160-180 arası değişiyor.

neredeyse bebekli her evde olan bir ürün.

kızım çok daha küçükken dayanamayıp aldık, hiç de pişman olmadık!

kulaklar, eller, ayaklar, göbek ve burunda düğmeler ile farklı farklı şarkılar, tekerlemeler içeriyor. ayrıca vücüdü tanımaya yönelik sesler çıkartıyor. kesinlikle güzel bir oyuncak..

kızım doğduğu gün hediye geldi çok faydalı bir oyuncak bence

hediye gelmişti ama gelmeseydide listemdeydi. Hemen her evde var bebeler çok seviyor göz kulak ağız hepsini öğrendi kızım. İsmini bob koydu nedense:)

oğluşum için çok isteyipte alamadığım ama hep aklımda kalan bir ürün. ikinci bebeğime kesinlikle alacağım

biraz daha demirbaş muameleyi görürse alacağım ürün…

açık unuttuğum düğmesi yüzünden, uyuyan kızımı kontrol için odasına girdiğimde ‘seni göördüüüüm’ diyerek beni zıplatan, her bebeli evin demirbaşlarından, pembe yanaklı, mavi kulaklı kuçukuçu

bir arkadaşımız kızıma hediye etti. halen severek kullanıyor. köpekçik ne zaman şarkı söylemeye başlasa kafasını sallayarak eşlik ediyor. vücudun bölümlerini öğretmede başarılı olmuş.