Son yıllarda daha çok model çıkarmaya başladı ve daha kaliteli hale geldi. Gönül rahatlığı ile küçük büyük herkes için alış veriş yapabildiğim yer. Değişim gerektiğinde ürünün üzerindeki fiyat etiketinin durması yeterli.  hediye kartın kullanım süresi 5 yıl. Daha ne olsun.

çocuk giyiminde hele ki hediye zamanlarında (doğum günü partileri, yılbaşıları, bayramlar) cüzdan kurtaran marka.

yalnız o vay ki ki vay vay hiç olmamış vay.

kız tarafı ne kadar kokoş ve pembeyse erkek tarafı o kadar erkek ve kopkoyu renkler olan marka.

çocuklar çabuk büyüdkleri için bebek kıyafetleri ailelere çok msraflı gelebiliyor. bunun için lc waikiki ürünleri mantıklı bir sezon giydir küçülünce yenisini al.

süper harika şeyler var

çok uygun,kaliteli,oğluma devamlı ürün aldığım tek mağaza

çok beğenerek alıyorum çocuklara çok hoş kıyafetler var kalitelide.

özellikle bir yaş altı çabuk büyüyen bebişler için tüm ürünlerini alıp kullanmak gerek çünkü fiyatları uygun ve bu dönemde çocuklar çok hızlı serpiliyorlar. fiyat kalite dengesi de oldukça tatmin edici.

yeni sezon koleksiyonu şaşırtıcı oranda güzel parçaya sahip. ben genellikle birkaç parçadan başka bir şey beğenemem bu mağazada. ama yeni sezonun bir çoğunu alasım geldi. özellikle deposite avm’de yeni sezona daha indirimli, eski sezona ise neredeyse bedavadan ulaşabilirsiniz.

her şeyinin hastasıyım, uygun fiyata hoş şeyler satıyorlar. hamile koleksiyonu ise ayrıca takdire şayan.

taytına,tuniklerıne hastayız=)

kalitesi eskiden iyiydi şimdi iyice yerlerde sürünüyor.ne yazık ki piyasada uygun fiyata çocuk kıyafeti satan markalar yok denecek kadar az.o yüzden en çok tercih edilen marka.bir de kız çocuk kıyafetleri hep daha fazla nedense???

bebeğim doğduğundan beri tercih ettiğim markalardan biri…

çocuk kıyafetlerinde hem güzel hem ucuz ürünler bulabileceğiniz mağaza

çocuk kıyafetleri için en iyi yer. çocuk dediğin bugün giydiğini 3 ay sonra giyemiyor. hal böyleyken hem çok çeşit, hem güzel ve kaliteli şeyler hem de uygun fiyatlı şeylerin olduğu lcw tercih edilebilecek en mantıklı marka.

Dün uğradım yeni doğandan itibaren ürünleri mevcut … yani 0-3 ay badiler, takımlar vs. vardı…

her gittiğimde kız çocuğu annesi olarak zevkime göre bişey bulamadığım, içerideki izdihama ve kasadaki kuyruğa anlam veremediğim tükan.

6 aydan küçükler için ürün olmadığından alışveriş yapamadığım uygun fiyatlı marka

dün alış-veriş yaptık, seviyoruz kendisini. kız çocukları için resim ve desen tasarımları başarılı değil. biz daha çok erkek reyonunu beğeniyoruz 🙂

Çocuk kıyafetlerinde başarılı bulduğum marka. Hem fiyatları uygun, hemde kaliteli.