sabun cevizi

1333

Organik sertifikalı Sabun Cevizi hakkında detaylı bilgi ve kullanım alanlarının yer aldığı http://www.asyaorganik.com ve http://www.sabuncevizi.com u ziyaret edebilirsiniz.

sıvısını çıkardım bu cevizlerin. bir kısmını buz kalıplarında dondurdum, bulaşık makinasında kullandım ve çok memnun kaldım. bulaşık makinası deterjanları konusundaki vicdan azabım son bulacak umarım bu yöntemle. çamaşırlarda denediğimde ise zor lekeleri çıkarmadığını gördüm. onun dışında şimdilik büyük bir sorun yok. boraksla filan takviye edilebileceğini sylemişlerdi leke konusunda.

yerleri silme konusuna gelince de yardımcı teyzemiz, kokmadığını, köpürmediğini söyledi ve gidip gelip elinde başka kimyasallarla, “şunu kullansam, peki ya bunu” dedi durdu 🙂

çevre ve hayvan dostu muhteşem sabunlar üreten yerdir aynı zamanda. aromaterapik yağları ile henüz tanıştım. bütün evi şahane lavanta kokmakta.

alıp , sıvısını hemen yapıp kullanmaya başladığım şuan için temizliğinden memnun kaldığım, henüz çamaşır yıkama performansını test etmediğim ürün

geçenlerde bir blog da uzun uzun kullanım şekli ve yerlerini okuyup almak istediğim temizlik ürünü

kokusu gayet güzel,yani bitki gibi işte.Sıvı el sabunu olarak kullandım,memnun kaldım.Lavabodan akarken denizdeki balıkları öldürmedğim için mutluyum,öneririm.

nurturia.com dan öğrendiğim almayı düşündüğüm fakat kokusu sirke gibiymiş diye almaya çekindiğim doğal bitki meyvesi.

Ceviz sabunu olmasın o 🙂

Şaka bir yana, bak ilk kez duyduğum bir şey daha, ey anakılavuz sen nelere kadirsin…

bebek ve hassas ciltlere özel bitki deterjan, sabun. Sabun ağacı ürünü.

alıntı

http://www.sabunagaci.com

alıntı