Kendime güzel bir hediye vermiş olmak için programa katılmak istiyorum 🙂 

Hayattaki gelmeyen sıra belki burda gelir diye umut ediyorum.Umutsuz yaşanmıyor ama bunu bilmek yetmiyor:)

YOGAYA başlamaYI istiyorum ama kalkışamıyorum bir türlü. PERİHAN ÇIRAGÖZ’ün sakin replikleri, su gibi sesi ve içselleştirici ses tonu ile yogaya başlamak doğru olacak gibi geliyor bana. Burayı bir işaret olarak algılıyorum ve başlamak istiyorum. Yogayı ve en çok da #kendiniiyileştirenler i deneyimlemek istiyorum. Sevgiler, yolunuz açık olsun

Yıllardır ya geçmişte kalmaktan ya da geleceği düşünmekten anda kalmayı başaramıyorum.  ya geç kaldıklarım Ve pişman olduklarım ya da yetişmeye çalıştıklarım arasında şu anımı fark edemeden yaşadığımı yeni yeni anlıyorum.  Esas olan anda kalmayı, özüne dönmeyi öğrenmek için bu eğitimi istiyorum. 

İstiyorum çünkü 114 ay sonra kendime ayıracağım bu zamana ihtiyacım var ? 

hiç yoga yapmadım ve çok merak ediyorum. sürekli bir şeylere yetişme çabası çok yoruyor. umarım perihan hanımla yoga yapabilirim:)

Perihan hanımı blogcuanne vasıtasıyla biliyordum. önce soyadı değişikliğini farkettim (algıda seçicilik sanırım, ben de boşanıyorum:)) sonra boşanmayla ilgili paylaşımını izledim, kendime yakın hissettim ve takibe başladım. ben de bir süredir kendimi iyileştirmeye çalışıyorum, damdan düşenin halindan damdan düşen anlar misali, perihan hanımdan kendimi iyileştirme yolunda destek istiyorum:)))

DURDUĞUM YERDEN DÜNYAYI VE KENDİMİ ANLADIĞIM BU GÜNLERDE BU PROGRAMIN İYİ GELECEĞİNE İNANIYORUM. HİÇ YOGA YAPMADIM BU HEDİYENİN YENİ BİR BAŞLANGICA SEBEP OLMASINI DİLİYORUM. 

Perihan çıragöz ile mindfulness programina ihtiyacim var cunku 17 aydir soluksuz annelik yapiyorum. Anneligin bana armagani olan panik atagimi kontrol altina almam gerek ve yapilacak en guzel baslangicin orda olmak oldugunu dusunuyorum. Perihan hanimla yoga yapmayi akista kalmayi seciyorum. 

Yoga ruhuma iyi geliyor.

bu hediyeyi istiyorum çünkü, Perihan çıragöz ile artık tanışmalıyız:)

Perihan Çıragöz ile Mindfulness Temelli Yoga Programı, kendini iyileştirme yolculuğuna birlikte çıkmak isteyenler için bir buluşma alanı…

#kendiniiyileştirenler