bende yeni başladım kokusu harika çok memnun kaldım.

ben de kullanıyorum çok memnunum ama makineye göz kararı koyduğumdan mıdır nedir fazla köpürüyor ve her defasında 2 kez duruluyorum bebşin çamaşırlarını …

oğlumun ilk doğduğu günden beri güvenle kullandığım kokusu çok güzel olan granül sabun.. leke çıkartma özelliği olmadığı için artık kullanamıyorum ama 🙁

bu sabunu gönül rahatlığıyla hakmar mağazalarında uygun fiyata satın alabilirsiniz. Özkuruşlar marketlerde de bulunabilir.

Leke çıkartma konusunda zayıf lakin diğer markalara ile kıyaslandığında hijyenikliği, anti alerjik özelliği ve her şeyden önemlisi tamamen doğal olması nedeniyle kullanılabilir. İlk altı ay zaten kuzuların ne lekesi olabilir ki ne zaman ki ek gıdaya geçilirse o zaman leke çıkartmak için başka bir markaya geçilebilir lakin şuda unutulmasın bebeklerimizin kıyafetleri bir kaç kullanımdan sonra tekrar kullanılmamakta zira kuzular büyümekteler.

hacı şakir granül sabunun birdenbire kötü kokmaya başlamasıyla önce dalin granül sabun, sonra da roxy toz sabun kullanmaya başladım.

roxy toz sabun üçü arasında en başarılı bulduğum ürün oldu. kızımın ek gıda mağduru kıyafetlerini hem temiz hem de yumuşak yapıyor. üstelik yüzde yüz bitkisel yağlardan üretildiği için sağlık konusunda da bir çekince yaşamıyorum. tabi ki bu her şeyden daha önemlisi.

bi paket kullandım,lekelerı çıkarmadıgına şahidim=) ama kokusu süperötesi=)

Fiyat/kalite performansı başarılı olan kokusuna bayıldığım ürün.

temin etmek isteyenler için;

http://www.dalan.com.tr/tr/index.php?urun=mtsrx02kbhr0002

anne sütü verilen dönemde kullanılabilcek, fiyatıyla tercih sebebi olan ürün.

leke çıkarmada etkisi yok hakkaten ama bi sabun kokusu var ki misss…

bebişe zarar vermiyor ama bücürler ek gıda ile tanışıp her öğün ıspanaklı çorba, yoğurt vs gibi faydalı şeylerle banyo yapmaya başlayınca leke çıkarmada çok da başarılı olamadığını gördüm bu deterjanın.

yine de devam

dalin gibi markaların 1/4 fiyatına satılan ve gayet de memnun kaldığım, ekstra yumuşatıcı kullanmaya gerek olmayan deterjan..zaten günde 3 kere üstünü değiştiriyosun, yok terledi, yok kustu, yok kakası bulaştı..iyidir iyi

En ucuz bebis deterjani, gayette iyi

hamileyken kokusuna bayıldığım ve sabuna aşermeme sebep olan temizleyici….

bütün çamaşırlarımı bununla yıkıyorum. alerjik bünyeli bütün aile fertlerimiz rahat etti.