nurturia

2421

Somut evrende herkes öyle değilmiş gibi yapsa da aslında yapayalnız bırakılan anne babaların elinden tutan, hepsi geçecek diyen, geçmesi için bir milyon yardım sunan platform. Her sosyal ortam gibi üyelerinin hiçbiri birbirine benzemiyor ve aynı anda hepsi birbirine benziyor. İnsanın temel özellikleri gibi iyiyi de içinde tutuyor, kötüyü de. Yani Nurturia’nın kimliği, sizin onu gördüğünüz gibi, sadece baktığınız yerle ilgili.

ilk annelik tecrubemde yapayalnizken cok uzaklardan dostlar edinmemi saglamis, muthis birikimli ve samimi insanlarla dolu kadin yurdu ❤.

Nurturia … Kadın kadının yurdudur ve kadın kadının kurdurur… her ikisine de uygun platform. Sırf çocuk doğurdum diye kraliçe gibi de hissedebilirsiniz, gıybet çukurunda kulaklarınız da yanabilir. 

Az önce üye oldum buraya.sol sekmede ilk olarak nurturia başlığı çıktı karşıma.eski bir dosta rastlamış gibi hissettim.çok uzun zamandır uzak kaldığım çok şey öğreten platform.

Gece 7 kere uyanıyor ne yapmalıyım mesajlarından bu yana 9 yıl geçirdiğim, o 9 yılda can dostlar edindiğim, anneliğimde en büyük payı olan caaanım site.

İki çocuğumu da onunla büyüttüm. Oğlum 2 aylıkken tanıştım. Hamilelik sırasında hatta daha öncesinde tanışmış olsaydım keşke dedirten site. http://Www.nurturia.com.tr

Oglum 1 yasindayken uye oldum. Hala hamilelik ve ilk 1 yilda nurturia’dan habersiz olusuma yanarim. Hekimden sorma cekenden sor demisler misali, ebeveynin derdinden de ancak ebeveyn anliyor. Cocugumu buyuturken sitedeki diger ebeveynlerden aldigim destegi hicbir seye degismem. 

Zor zamanlarımda destek olan insanlarla dolu site. Yıllardır üyeyim ne zaman başım sıkışsa hemen yardımıma koşan insanlar bulunduruyor.

kadınların birbirini aşağılamak için delirdiği, sidik yarışı yuvası.

bi zamanlar şahane bi oluşum olmuş olabilir. şu an bildiğin cahil cühela kaynamakta.

üye olduğum,fakat hiç ısınamadığım için girip bakmadığım site :))

yıllardır sözlük sistemlerinde yazar olduğum için bence bir ana kılavuz değil 🙂

üye olmak isteyenler için; http://www.nurturia.com.tr/

on numara yerdir. şiddetle tavsiye olunur:)

Anne bebek facebook’u.arada babalar da görülebiliyor.Çocuğunun kakasına sevinen anne,depresyonda anne,gece geyiği yapan anne çeşitleri mevcut.Über Şukela mekan!!